Drumcirkel ouder en kind

Op het prachtige landgoed in Langbroek organiseer ik twee keer per jaar een drumcirkel voor ouder en kind. We ervaren de natuur en het samen zijn. We staan tussen de bomen op de aarde met de lucht om ons heen. We drummen, ratelen en laten het kleurenkleed wapperen.

Daarna maken we het ons gemakkelijk in de Tipi waar dekens liggen en voor ieder een kussentje. De vuurschaal staat klaar en we steken het Vuur aan.

De Drums en de ratels liggen al klaar. Ieder kiest er één uit die bij je past. De klank van de drum en ratel laten we aan elkaar horen. Eerst om de beurt en dan samen. Zo luisteren we naar het ritme. Je hoeft niet te kunnen zingen of ritme gevoel te hebben. Het gaat vanzelf. We doen het samen. We drummen voor de 4-Elementen: Aarde-Water-Vuur-Lucht. En natiuurlijk ook voor jezelf, een ander en de Aarde. We sluiten het drummen af met het drinken van een koje thee of appelsap. En we eten samen en genieten van de warmte van het Vuur.

Praktische informatie

De drumcirkels zijn in Langbroek op zondag 26 maart en 8 oktober van 11.00 tot rond 13.00 uur. De kosten zijn voor één ouder met kind €25,-.

Aanmelden!
Je kunt jullie opgeven vóór 18 maart en 30 september door mij een mail te sturen  Dan ontvangen jullie samen een uitnodigingsbrief met alle praktische informatie. 

Bel of mail me gerust voor vragen.