Drumcirkel ouder en kind

Op het prachtige landgoed in Langbroek organiseer ik twee keer per jaar een drumcirkel voor ouder en kind. We ervaren de natuur en het samen zijn. We staan tussen de bomen op de aarde met de lucht om ons heen. We drummen, ratelen en laten het kleurenkleed wapperen.

We beginnen met lijfoefeningen zodat we de Aarde goed onder onze voeten voelen en de Lucht om ons heen. We laten het kleurenkleed wapperen. Dan laten we ons leiden door ons hart en zoeken een drum of een ratel uit die bij ons past.

Dan gaan we langzaam een klank laten horen en een ritme laten ontstaan. Je hoeft niet te kunnen zingen of ritme gevoel hebben. Het gaat vanzelf en jullie worden meegenomen door de groep. Het geeft een ontspannen en fijn gevoel. We drummen voor de 4 Elementen: Aarde, Water, Lucht en Vuur. En je spreekt een wens uit voor jezelf, voor een ander of voor de Aarde. Onze wensen geven we kracht mee met de drums en de ratels.

We sluiten de drumcirkel af in de Tipi waar een vuurtje brandt en we nog een kopje thee of appelsap drinken. 

Praktische informatie

De drumcirkels zijn in Langbroek op zondag 3 april en 16 oktober van 12.00 tot rond 14.00 uur. De kosten zijn voor één ouder met kind €25,-.

Aanmelden!
Je kunt jullie opgeven vóór 30 maart en 12 oktober door mij een mail te sturen  Dan ontvangen jullie samen een uitnodigingsbrief met alle praktische informatie. 

Bel of mail me gerust voor vragen.