Kennismaken

Ben je nieuwsgierig geworden wat de Natuur voor je kind kan betekenen? Of wil je weten hoe je kind haar of zijn binnenwereld kan ontwikkelen en kan uitgroeien tot een kind in balans? Dan nodig ik je uit een afspraak te maken en kennis te maken. Bij onze ontmoeting vertel ik over mijn ervaringen en laat je zien waarmee en hoe ik werk. 
Natuurlijk is er ruimte voor vragen die bij jou leven! Welkom!

Laat het even weten via de mail dan maken we een afspraak in boerderij Geinhoeve in het oude Jutphaas.

Ervaringen van ouders en kinderen

Joost (10 jaar)
Joost was zeer onder de indruk en heeft veel oefeningen van A tot Z verteld en voorgedaan. Het was zeer ontroerend om Joost op deze manier te horen vertellen en om te zien hoe geweldig hij het vond.

Sara (8 jaar)
Sara vond de Vuur- en stenendag de fijnste dag in haar leven tot nu toe.

Alex (11 jaar)
Hij kwam helemaal ontspannen thuis en heeft heerlijk zitten tekenen.

David (8 jaar)
Hij heeft heerlijk diep kunnen slapen. En hij heeft het Wiel wat hij heeft gemaakt op een plek gelegd waar hij even rustig kan zitten. 

Luca (6 jaar)
Onze dochter Luca maakte sinds groep 3 een moeilijke tijd door. Ze was moe en uit balans. Dit uitte zich in woedeaanvallen en redeneren op alles wat je zegt. Het leek wel of ze in ieder contact met ons als ouders, een conflict zocht. Op school houdt ze zich in en kijkt ze de kat uit de boom. Ze kreeg op een gegeven moment ook vaker buikpijn. Na jouw begeleiding kan ze weer rustig of lekker vrolijk zijn. Hartstikke fijn!

Pieter (10 jaar)
Pieter droomde vaak weg in de klas en was afwezig. Als ouders hadden we het idee dat hij niet goed uit de verf kwam. Ook bleek uit een onderzoek dat het goed zou zijn als Pieter aan zijn zelfbeeld en zelfvertrouwen zou gaan werken. Bij Jeanette heeft hij weer zichzelf ontdekt en ook geleerd om zichzelf te durven zijn.

Hij wil bijvoorbeeld niet meer bij de populaire jongens van de klas horen, waar hij altijd achteraan liep. Nu kiest hij zijn eigen vriendjes waar hij mee optrekt. Hij is ook meer ontspannen.

Fijn dat je ons als ouders hebt laten zien wie ons kind is, en dat we beter begrijpen waarom hij zo doet. Het heeft meer rust gebracht in onze thuissituatie.

Chanel (6 jaar)
Chanel heeft op spel & yoga gezeten omdat ze erg verlegen was en faalangst had. Inmiddels zijn we een tijdje verder en ze is erg veranderd. Ze komt veel meer voor zichzelf op, ze weet beter wie ze is en haar faalangst is een stuk minder. Zij maar ook wij hebben dus veel baat bij yoga gehad.

Simon (11 jaar)
Simon vindt de 4-elementenreis een feest!