Verdiepingskring Natuur Meditatie

In het najaar gaat de Basiskring Natuur-Meditatie door met verdiepen van de meditatie in de Verdiepingskring. Het is een plek waar je een jaar lang driewekelijks (10 dinsdagavonden) in een vaste kring mediteert, je afstemt op de cyclus van de Natuur én je ervaring en kennis met het Levenswiel vergroot en verdiept. Deze plek kun je gebruiken als veilige basis om je te gronden, te ontspannen en tijd te nemen voor jezelf. Naast lijfoefeningen en meditatie doen we oefeningen op het Levenswiel die aansluiten bij de vragen en aandachtspunten die ieder heeft. Je gaat helderder zien en ervaren wie je bent. Je leert getuige te zijn van jezelf, je gevoelens en gedachtes (overtuigingen).

Uitwisseling van je ervaringen tijdens de bijeenkomsten en bewustworden van je ervaringen in je dagelijks leven zijn een wezenlijk onderdeel van de Verdiepingskring. Net zoals de opdrachten of vragen voor thuis die je meekrijgt.

We zitten rond het Levenswiel. Lijfoefeningen, de trommel en muziek ondersteunen je iedere bijeenkomst bij het verdiepen en verfijnen van je binnenwereld

Praktische informatie

Data:                   Na de zomer op 13 september start weer een
                               Verdiepingskring Natuurmeditatie.
Locatie:               Geinhoeve in Nieuwegein, Puccinihof 2A
Tijd:                      19.30 - 21.30 uur, een kwartier van tevoren ben je welkom.
                              De thee staat klaar
Kosten:                voor 10 keer is het €350,-. Je betaalt in een of twee termijnen.
Groepsgrootte:  maximaal 6 mensen.

Bel of mail me als je je wilt opgeven of als je vragen hebt.