Rituelen voor jou

Bekrachtigen, vrijgeven en helen
In ieders leven zijn er wezenlijke momenten die vragen om markering. Of ze nu van buitenaf komen of van binnenuit ontstaan. Met liefde kijk ik met je mee, wat je wilt bekrachtigen, vrijgeven, vernieuwen, helen. Zo ontstaat samen een helder beeld en gevoel wat de bedoeling is met het ritueel. Vervolgens bespreken we met wie je het wilt en waar, data en tijd en hoe je het wilt organiseren.
Mijn ervaring is dat het ook goed kan worden ingepast in een aantal individuele sessies voor verheldering en verdieping wat er gaande is. 

 Voorbeelden zijn:

  • Je hebt gehoord dat je een ziekte hebt. Je wilt jouw helende kracht wakker roepen, bekrachtigen en een kring van mensen om je heen verzamelen en ervaren zodat je dit levenspad met steun in de rug kunt gaan.
  • Je gaat met je eigen praktijk starten en laat je betaalde baan achter je. Je wilt je oude leven vrijgeven en je nieuwe leven verwelkomen
  • Je menstruatie wordt steeds onregelmatiger. Je voelt de veranderingen in je lichaam en dat je meer en meer verbonden wordt met het veld van wijsheid. Je wilt deze stap vieren met een groep warme en wijze vrouwen.

Praktische informatie

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op voor een afspraak.